AKTUELNO

U studiju je nastao muk.

Maneken Tomislav Panić privlači sve veću pažnju javnosti otkad mu se u najgledaniji rijaliti pridružila njegova navodna verenica Darija Stević, a koja je postala učesnica sa ciljem da razotkrije sve mračne tajne njegove prošlosti.

Osim što je do detalja ispričala kako je od njega dobila prsten, ona je javno progovorila i o njegovom sekusalnom opredeljenju povezivajući ga sa izvesnim Bokijem 13.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iako je Toma sve vreme negirao ove navode tvrdeći da Darija nije psihički stabilna, između njih dvoje došlo je do žestoke svađe nakon čega je situacija ostala nerazjašnjena i ne zasigurno razotkrivena.

S obzirom na to da je Darija nominovana takmičarka, njen dečko Boban došao je u studio kako bi je podržao. Međutim, u razgovoru sa Dušicom Jakovljević pomenuo je poruke i dvoumio se da li da ih pokaže.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Imam da pokažem poruke kad je bezobraznik - rekao je Darijin dečko koji se ubrzo predomislio.

Voditeljka je pomalo insistirala da se istina razotkrije, pa je čitajući poruke sa njegovog telefona uočila samo jedno.

Trenutak kada je Mina javila Tomi da će ući i Darija. On je onda nju najstrašnije izvređao: 'Dvesta evra ne pominji koje mi je ona dala' - napisao je navodno Toma Mini.

Darijin dečko je ispričao i kako je Mina tražila usluge od nje iako se nikada nisu upoznale.

Foto: Zadruga - RTV Pink

On je njoj dao poklon za rođendan koji će biti za dva meseca unapred? Dajte, molim vas. Ja sam sve poruke video koje joj je on slao. I Mina je tražila Dariji da joj uplati 300 dinara zbog interneta. Ne poznaju se, ali su ulazile u sukobe i svađe, bio sam upućen kad je bio sistematski pregled oko nekih članaka. Imale su dogovore kako će kada uđu u Zadrugu.
'Gde si šta si? Je l imaš trafiku negde? Molim te 300 dinara kredita da mi uplatiš? Nemam gde usput, za 15 minuta mi ističe' - napisala je Mina Dariji.

Detaljno o ovoj nepredviđenoj situaciji pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Dušica Jakovljević

'